Konyhakiállítás

A konyha, ahogyan arról már a korábbi cikkeinkben is írtunk rendkívül fontos szerepet kap az életünkben, ezért is nehéz eldönteni, hogy hogyan rendezzük be. Szerencsére minden részletre kiterjedő felvilágosítást kaphattunk, és persze számos terméket nézhettünk meg és próbálhatunk ki március elején a Syma Rendezvény központban megtartott konyhakiállításon.

Nézzünk néhány lehetőséget, mivel fogadott bennünket a konyhakiállítás?

Ha konyha akkor sütés-főzés. Amihez pedig a legjobb tanácsokat a mesterszakácsoktól kaphattuk. A konyha fesztiválon Kovács Lázár sztár séf válaszolt az érdeklődők minden kérdésére. Lehettél éppen kezdő háziasszony, aki a mindennapi sütés főzéshez szeretne praktikus tanácsokat kapni, vagy a görög konyhaművészetért rajongó hobbi szakács, akinek a bárányhús elkészítésével vannak problémái. Lázár segítségére minden esetben számíthattál.

Sütés, főzés igen összetett feladat, és mennyi minden kell hozzá. Bútorok és rengeteg konyhafelszerelés. Mit vegyek meg, hova tegyem?

Bútorokra és elektromos konyhafelszerelésekre mindenképpen szükség lesz.
Kezdjük az elektromos felszerelésekkel. A konyhafesztiválon olyan világhírű gyártó cégek termékeit nézhetted meg, amelyeket számos elismert étteremben és szállodában is használnak. Láthattad például a Gorenje mosogatógépeit, a Liebherr legújabb hűtőgépeit, vagy éppen a számos feladatot végrehajtó thermomix konyhagépet, és a Saeco kávéfőzőket is. Akkor most nézzük a bútorokat. A márciusi kiállítás Csorba Anita konyhatervezésben, a berendezések kiválasztásában és elrendezésében adott szaktanácsokat. Komplett bútorcsaládokkal fogadott az Almafa Bútorstúdió. Persze a konyhát bizony mindig tisztán kell tartani és ehhez pedig egyszerűen kezelhető munkalapokra, padló burkolóra és csempére van szükség, erről pedig a Neolith adott tájékoztatást. És most csak néhány kiállítót soroltunk fel.

Ha felkeltettük érdeklődésed a következő alkalomra szeretettel várunk.