Étkező garnitúra otthonra

Kinek ajánlott egy étkező garnitúra megvásárlása?

Gyakran halljuk ezt a kérdést, kinek ajánlott az étkező garnitúra, vagy egyáltalán minek kell a lakásba étkező garnitúra? Mi pedig sokszor járunk olyan lakásban, ahol az étkezések egy ütött-kopott asztalnál, és pár egymástól különböző stílusú széknél folynak.

Valljuk be, hogy ez se nem elegáns, se nem túl otthonos. Emiatt azt szoktuk javasolni családosoknak, hogy szerezzenek be egy étkező garnitúrát. Így sokkal kényelmesebbek lesznek a családi étkezések és vendégséget is tarthatnak. Így válik az étkező garnitúra az otthon részeként a fontos ünnepek helyszínévé.

Itt bőséges kínálatból válogathatnak, találnak négy székes étkező garnitúrát, de akár nagy méretű asztalt tíz székkel is.

étkező

Milyen étkező garnitúrák kaphatóak?

Étkező sarok: ez olyan szett, melyet szívesen ajánlunk kisebb helyiségekbe is. Többnyire egy asztalból, egy sarokelemből, és kettő vagy négy székből áll. A székek többnyire elegáns kárpittal borítottak. Azt szoktuk javasolni ilyen étkező garnitúra vásárlása esetén, hogy fáradjon be telephelyünkre, mivel élőben jobban látható a szövet.

Négy személyes étkező garnitúrák: Egyedülállóknak, pároknak, kisebb családoknak szoktuk javasolni. Ezen garnitúráink már nagyon alacsony áron is kaphatóak, így bárkinek könnyen elérhető bútorok. Ilyen a DORTMUND STYLE étkező garnitúra fix asztallal és négy darab hokedlival.

Hat-tíz személyes étkező garnitúrák: Ezen darabjainkat leginkább nagy családosoknak szoktuk ajánlani. Ezek közt is megtalálhatóak a letisztult egyszerűbb darabok, de az igazán elegáns és egyedi tíz személyes darabok is kör vagy kihúzható asztallal. Eleganciát kedvelő vásárlóink egyik kedvence a TRANSYLVANIA étkező garnitúra-bútor, melyhez tíz szék jár. Ezt a gyönyörű étkező garnitúrát cires-cseresznye és stejar-tölgy színben is elérhetik.

Étkező garnitúra kihúzható asztallal: Ezek a bútoraink is nagyon kedveltek. Akár hatan is leülhetnek mellé, de csak a használathoz kell kihúzni az asztalt. A székek itt is remekül illenek az asztal stílusához. Amikor az asztal maga nem kerül kihúzásra, két széket el is vehetünk, és használhatjuk akár a nappaliban is.