Tükröm, tükröm mond meg nékem…

…mégis hova tegyelek?

A tükör számos fontos szerepet tölt be az életünkben.  Lehet önálló bútor, állhat kiegészítőként egy komódon, vagy a fürdőszobában a mosdókagyló fölött. De a tükröt felszerelhetik egy ruhás szekrény ajtajára, vagy hozzá tartozhat a gardrób szekrényhez is. Ezen kívül minden igényes hölgy magával hord egy kisebb tükröt is. Valamint az esküvői fotók nélkülözhetetlen kelléke is, hiszen a legtöbb ifjú pár vágyik a híres tükrös fényképre is. Szóval elég nagy dilemmát tud jelenteni az, hogy eldöntsd, mégis hova milyen tükröt tegyél. Ehhez próbálunk most néhány ötletet adni.

Kezdjük a nesze szerrel.  Az igényes hölgyek a tökéletes megjelenésért naponta több alkalommal is tesznek. A reggeli smink bizony veszíthet a szépségéből, ezért minden igényes hölgy magával hord egy nesze szert, amelyből nem hiányozhat a tükör sem. Ha te is szeretnél egy tükröt, akkor olyan aprócska kis terméket válassz, például púdert, vagy alapozót, amely fedelébe be van építve a tükör, hiszen ez biztos, hogy nem fog összetörni.

A nesze szer után, lássuk a lakást…

dakota_tukor

Az tuti, hogy a fürdőszobában biztosan szükséged lesz valamilyen tükörre. Ha csak borotválkozni és hajat szárítani, az arcodat ápolni, szépíteni szeretnéd itt, akkor elég lehet egy kisebb méretű, csupán a fejed, az arcod és a dekoltázsod is jól mutató kerek tükör is. Ha azonban szeretnéd a teljes outfitedet ellenőrizni, akkor egy nagyobb méretű szögletes tükröt válassz, amelyben láthatod az egész felső testedet, vagy ha távolabb állsz, akkor az egész alakodat is.

A fürdőszoba mellett érdemes még tükröt tenni az előszobába is.

Az előszobába ugyanis mindig van természetes fény, így nem csak  lámpa mellett hanem napfényben is mindig láthatod azt, hogy hogyan is nézel ki. Milyen tükör illik ide? A legjobb talán egy olyan, amelynek ugyanolyan színű kerete van, mint az előszoba faladnak. így nagy összhang lesz a szobában.

Ha van kamasz gyereked, akkor az ő saját szobájába is tegyél egy tükröt.

Így biztosan nyugodtan és kényelmesen használhatod a fürdőszobádat amikor csak akarod. A kamaszok életében központi  szerepet kap a szépítkezés. Az életüket bizony megnehezítik a pattanások, amiket eltávolításához, vagy eltakarásához mindig használnak tükröt is.