Ádventi ajtódíszek…

Hamarosan elérkezik az év legszebb időszaka az Ádvent. Ez a Karácsony előtti időszak, amelyet mindenki vár és amelyre mindenki felkészül. Ilyenkor a legkisebb falvaktól a legnagyobb városokig minden csodálatosan szép ünnepi díszbe öltözik. De a családok is rengeteget tesznek a szép környezetükért. Számos karácsonyi motívummal díszítheted a lakásod. Egyik ilyen motívum az ajtódísz.

Mire figyelj, ha ajtódíszt választasz?

Először is gondolj az ajtódra. Nem mindegy ugyanis, hogy a lakásod belső részében lévő egyik szoba ajtóra, például a gyerekeid számára, vagy a bejárati ajtóra szeretnéd kitenni a díszt. Az udvarra vagy az utcára néző ajtókra rakott díszek ugyanis könnyen sérülhetnek, a szél és az eső megkárosítja, sőt legrosszabb esetben akár tönkre is teheti az ádventi ajtódíszeket.
Most, hogy már tudod, hogy hova szeretnéd kitenni az ajtódíszeket, eldöntheted azt, hogy milyen alapanyagokat válassz. Ha külterületi ajtód van, akkor érdemes műanyagokat, vagy néhány természetes alapanyagot használnod, ha pedig belterületi ajtóra keresel díszt, akkor szinte mindegy, hogy mit választasz.
index
Mitől lesz igazán szép a karácsonyi ajtódíszed?

A te kreativitásodtól. Készíthetsz egy egyszerű ádventi ajtódíszt. Ehhez csupán tobozokra és néhány gesztenyére lesz szükséged. A barna különböző árnyalatait összhangba hozod, akkor egy szépségében egyszerű, a fehér színű ajtón szuper jól mutató díszed lesz.
Ha pedig fontosnak tartod az ékességet és fennkölt hangulatú Karácsonyi díszeket akarsz, akkor a legjobb, ha elmész egy dekorációs termékeket értékesítő üzletbe, ahol a legszebb díszek közül válogathatsz és ha elakadtál az ötleteid megvalósításában, akkor kérhetsz segítséget is. Készíthetsz a gyerekednek egy télapóval, vasúttal, mézeskalácsházzal díszített, led égőkkel felszerelt színváltós, modern ádventi ajtódíszt is.