Lakáskivilágítás Ádventkor!

Elérkezett Ádvent a várakozás időszaka. Ilyenkor készülődünk az év legszebb ünnepére a Karácsonyra. Bizony rengeteg feladatunk van. Vásárlás, sütés, főzés, ajándékok beszerzése és persze a lakásunk és a fánk feldíszítése is.  Azért az élet nem áll meg, ilyenkor is teljesítenünk kell a munkahelyünkön, vezetnünk kell a háztartást és a gyermekeinket is el kell vinnünk a suliba és az oviba is. Szóval fontos hogy mindent időben és jól megszervezzünk. A lakásunk kivilágítását is, hiszen ez is része a meghitt hangulatnak.

 
index

 
Hogyan láss hozzá a lakásod kivilágításához?

Először is döntsd el azt, hogy a lakásod melyik részét szeretnéd kivilágítani. Kivilágíthatod a külterületi részeket. Például felszerelheted a lámpatesteket az ereszre, ha van kerted akkor a kerítésre, ha pedig panelben élsz, akkor az erkélyedre is. De ha valamelyik szobádban szeretnéd látni a gyönyörű kivilágítást, akkor az ablakodat is feldíszítheted, vagy a bútorodra, esetleg a tükrödre is tehetsz színes lámpatesteket.

Milyen lámpatesteket válassz?

Ha a külterületed szeretnéd kivilágítani, akkor a legjobb választás a ledes karácsonyi fényfűzér. Ezzel a speciális led szalaggal ugyanis gyönyörűen ragyogó, sőt a színeit meghatározott időközönként változtató szalaggal igazi ünnepi hangulatot teremthetsz a portádon. Ezen kívül a karácsonyi fényfűzért könnyen felszerelheted. Egyszerűen rögzítheted az ereszhez. De a ledes fényfűzér könnyen formázható, így akár egy csillagot, vagy egy fenyőfát is kirajzolhatsz vele a kerítésen. De egy fa törzsére is tekerheted, vagy az ágaira is felfuttathatod.

Ha a szobádba keresed a megfelelő lámpatesteket, akkor használhatod a korábban jól bevált karácsonyi izzósort is. Tudod, ezeket a színes kis gyertyákra hasonlító égőket, amelyek már a gyerekkorodban is szebbé tették az ünnepeket.