Hova tegyük a cipőinket?

Cipőket nagyon sokan, főleg mi hölgyek szeretjük. Gondold csak végig, hogy hányféle cipőd is van otthon. Te is biztosan szereted az egyenes talpú kényelmes edző cipőket, az alacsony sarkú rendkívül elegáns bőrcipőket, a moka szineket, flip flop papucsokat, a tűsarkút és a magas szárú csizmát is. No és persze ez nem minden, biztosan van neked is néhány olyan cipőd, amelyeket most kihagytam a felsorolásból. Ha ez igaz, akkor neked is gondolnod kell arra, hogy hova is tudod elhelyezni ezeket a cipőket. Ehhez adunk néhány ötletet ebben a bejegyzésünkben.

Nézzük a konkrét tippeket!

Ha neked is sok cipőd van, akkor először is érdemes csoportosítanod azokat. Fontos, hogy könnyen elérhetőek legyenek a legtöbbet használt holmijaid. Szóval biztosan szükséged lesz egy olyan cipő tárolóra, amelyiken mindig kényelmesen tarthatod és bármikor gyorsan előveheted a kedvenc otthoni és utcai papucsodat, szandálodat.

index
Erre a célra tökéletesen megfelel a cipő tartópad is. Gondolj egy hagyományos padra, olyanra amelyen korábban a nagyszüleink ültek. Csupán egyetlen eltérés lesz, az, hogy ezen a cipőtartó padon több polc is van. Ezek a kisbútorok könnyű szerkezetűek, fából és alumíniumból is készülhetnek. A padoknak további előnye, hogy praktikusan, akár a beépített lépcső alatt is tárolhatóak.
A padokon kívül az előszoba falakat is úgy alakították ki, hogy tárolhatóak legyenek benne a különböző modellek.  Általában az alsó részt alakítják ki a cipők tárolására.

Azonban mindenképpen szükséged lesz egy cipős szekrényre is. Ebben ugyanis a család minden tagjának összes cipője eltárolható. Ezek a szekrények lehetnek közepes méretű, négy öt polcot tartalmazó bútorok, vagy akár a standard méreteknek megfelelő cipős szekrények is. Ezekben a bútorokban eltérő magasságokba szerelték fel a polcokat, tehát a kedvenc csizmád is kényelmesen tárolhatod.