Dizájn mosdók

A fürdőszoba az életterünk egyik olyan része, ahol tisztálkodunk, szépítkezünk, sőt olykor relaxálunk is ezért a kialakításnál a komfortosság és a praktikus felhasználhatóság mellett a csempék, a bútorok, a háztartási gépek a fürdőkád és a mosdók látványa is lényeges szerepet kap. Ez a cikk a design mosdókról ad tájékoztatást.

Design mosdó

Miben tér el design mosdó a korábban használt mosdóktól?

A design mosdó különleges látvánnyal rendelkezik, amit a szokatlan alapanyagoknak: a márványnak, az üvegnek, a fának és a porcelánnak, a rendkívüli színválasztéknak, valamint a változatos megmunkálásnak, az egyedi kialakítású formáknak köszönhet. Ha zuhanyzós a a design mosdó, akkor elmaradhatatlan kelléke  az egyedi üveg zuhanykabin, hiszen ez nemcsak trendi, de nem vesz el a térérzetből és a fényt is átereszti.

Melyek az igazán egyedi design mosdók?

Az egyik ilyen termék az akvárium mosdó. A mai rohanó világunkban sajnos sokan nagyon kevés időt tudunk eltölteni a szabadban, ezért igyekszünk minden lehetőséget megragadni, amely a természet és, az élővilág egy részének helyet tud teremteni a lakásunkban. A fürdő szobában mindez az akvárium mosdó kialakításával érhető el. Ez a mosdó a mindennapos higiéniai és szépítkezési feladataink végrehajtása mellett teret biztosít a halak gondozására, vízi növények ápolására vágyó gyermekek számára is, akik folyamatosan törődhetnek az élővilággal is. Mivel az akvárium mosdó átlátszó üveglapokból áll, ezért lehetőséget ad nekünk, az egyedi design kialakítására, és a változtatására is. Mi dönthetjük el azt, hogy milyen színű növényeket, díszhalakat és kavicsokat szeretnénk ide elhelyezni, és ha változtatni akarunk a látványon akkor ezt bármikor önállóan megtehetjük.

Az antik stílus is megjelenhet a fürdő szobákban. Bizonyára sokan emlékeznek még a boroshordókra, és a mozsarakra, amelyek kiváló alapjai lehetnek a design mosdóknak,
Design mosdó a kis fürdőszobákba is elhelyezhető. A tervezők ugyanis gondoltak a panel lakásokban élőkre is. Ma már beszerezhetőek az úgynevezett mosdó – mosógépek, így ugyanazon a területen foglalhat helyet a két különböző funkciókat betöltő tárgy.