Hova tedd a tálaló szekrényt?

Ha konyha vagy étkező bútorokat keresel, akkor a legtöbb helyen használt, bútorok, például a szekrények, asztalok, székek mellett gondolj a tálaló szekrényre is. Ez a kis bútor ugyanis rendkívül praktikusan használható ki és a design-nak köszönhetően a legkülönbözőbb stílusú lakásokba is megtalálhatod az ideális tálalót. Akkor most következnek a konkrét javaslatok.

Melyik lakásba melyik tálaló szekrény illik?

Kezdjük az elegáns bútorokkal berendezett étkezőkkel. Ha te is az exkluzív kialakítású, alaposan megmunkált, fából készült gyönyörűen díszített asztallal, bőrrel borított székekkel, és perzsa szőnyeggel berendezett étkezőbe keresed a tálaló szekrényt, akkor érdemes a bútorok alapanyagából készült, hasonló árnyalatú vitrines tálalót választanod. Az ilyen kisbútor önmagában hozzájárul az étkező fennkölt hangulatához, a vitrint pedig berendezheted szebbnél szebb tárgyakkal. A polcokat díszítheted eredeti buranói csipkével, vagy ide helyezheted a zsolnai porcelán étkészletedet, de kiállíthatod a whiskey gyűjteményedet is.

Ha modern életstílusod van és egy jól kialakított belvárosi minilakásban élsz, ahol minden centiméternek fontos szerepe van, akkor nagy hasznodra lehet egy több funkciós tálaló szekrény.. Ezt a bútort nevezhetjük a jó öreg, már a nagyanyáink által is használt vitrines bútor újra tervezésének is. A mérete ideális. Közepes bútorok közé tartozik, ezért a tetejét is praktikusan kihasználhatod. Tehetsz rá fűszert, kávét, vagy teát is. De egy kisebb cserepes növény is jól mutathat rajta. A belső terét pedig a 21. század rohanó világában élő emberek pörgős mindennapjaihoz alakították ki. Nagyjából mell magasságban kialakított polc van a mikró sütőnek, míg a tálaló szekrényed alsó részébe beállíthatod az olajat, vagy a két literes üdítődet is. A legnagyobb előnye ennek a szekrénynek az ajtó. Lenyitható ajtaja van, amit kis asztalként is használhatsz.