Kerti bútor kiegészítők!

Ilyenkor nyáron igyekszünk a lehető legtöbb időt eltölteni a szabad levegőn, ezért az otthonunkat is szívesen átrendezzük. Vásárolhatunk kerti bútorokat, padokat, hintaágyakat is. De ahhoz, hogy mindig tökéletesen jól érezzük magunkat a kertünkben szükségünk van egy-két speciális kialakítású bútorra és néhány kiegészítőre is. Ebben a bejegyzésünkben adunk néhány ötletet ezeknek a termékeknek a kiválasztásához.

Az újabb bútorok és kiegészítők kiválasztásakor gondoljunk a kert sajátosságaira is. Fontos, hogy minden lehetőséget ki tudjunk használni, amit a kert nyújt.

Ha vannak fák a kertben, akkor kipróbálhatjuk a mediterrán térségben nagyon népszerű függőágyakat is. A tengerpart hangulatát élvezhetjük otthon is. Stabil és strapa bíró függő ágyakat kell kifeszítenünk a fák közé.

A kerti bútor szettünket kiegészíthetjük egy napozó ággyal is. A napozó ágy segít abban, hogy kellemesen ellazuljunk és teljes mértékben kiélvezzük a naplementét. De ilyenkor a kellemes meleg levegőn szívesen napozunk, vagy olvasunk. Esténként akár 2-3 órát is eltölthetünk így a friss levegőn.
A napozó ágyon az egész testünk ellazulhat. A modernebb kialakítású termékekre már árnyékolót is szereltek, és a támla magassága is állítható.

A kerti bútorok kényelmes használatához számos holmira van szükségünk. Fontos az is, hogy ezeket a termékeket a szeles záporos időszakokban is biztonságos helyen tudjuk tartani vennünk kell egy jól zárható, eső ellen is védelmet nyújtó kerti tárolót is.

Hangulat!

A gyönyörűen zöld kertünket, és az álomszép bútorainkat néhány dísszel szebbé is tehetjük.
Egy élénk piros, ragyogó muskátli fantasztikusan jól mutat az asztalon. Sőt akár az erkélyünket is feldíszíthetjük vele. Ehhez vásárolhatunk egyedi kialakítású, tradicionális kaspókat, amelyeket a tetőszerkezetre felakasztva még szebbé varázsolják a kertünket.