Hogyan teheted kényelmessé a kültéri kerti bútorokat?

Ideért a várva várt kellemes meleg idő. Tombol a tavasz és nagyon sokan vagyunk, akik már kivittük és újra használjuk a kerti bútorainkat. Ahhoz azonban, hogy több órán keresztül folyamatosan és kényelmesen tudjunk pihenni, szükségünk lehet jó néhány kerti bútor kiegészítőre is. Ebben a bejegyzésünkben a legfontosabb kerti bútor kiegészítők megvásárlásához adunk néhány ötletet.

Hogyan is kezdd el?

Az első lépések közé a számolás és a mérés tartozik. Vagyis mérd fel pontosan, hogy összesen hány darab és milyen típusú kerti bútorod van. Ez azért fontos mert különböző kiegészítőket vásárolhatsz a székekre, a fotelekre, a kerti kanapékra és a hintaágyra is.

Ha ezt már tudod, akkor mérd meg az egyes bútorok ülőfelületeit. Ne feledkezz meg a támlákról sem. Légy pontos! Igaz, hogy a legtöbb kerti bútor meghatározott szabványok szerint van kialakítva, és a kiegészítő termékeket így könnyen és egyszerűen megtalálhatod, azonban, ha szeretnél eltérni a jól megszokott szabványoktól és valami extravagáns termékre vágysz, akkor jó ha pontosan tudod a kerti bútoraid méreteit.

Mi mindenre figyelj még a kerti bútor kiegészítők vásárlásakor?

A vásárlás előtt gondold végig azt, hogy milyen színű termékeket szeretnél látni a kertedben. A választék óriási szóval készülj fel arra, hogy nehéz lesz dönteni. De biztos lehetsz abban, hogy megtalálod a neked legjobban tetsző kerti bútor kiegészítőt. A másik fontos szempont a kiegészítő termékek alapanyaga és vastagsága. Az alapanyagok határozzák meg a komfortosságot is.

Néhány praktikus tanács a kerti bútor kiegészítők használatához!

Igaz, hogy ilyenkor verőfényes napsütésben és kellemesen fújó szellő mellett pihenhetünk otthon a kertünkben, azonban fel kell készülnünk a zord időjárásra is. Ezért érdemes olyan kerti bútor kiegészítőket választanunk, amelyeket rögzíteni tudunk. Végül pedig ne feledkezzünk meg az egyszerű és a gyors tisztíthatóságról sem.