Hogyan rendezik be az amerikai stílusú konyhát?

A konyha minden lakásban központi szerepet kap. A sütéshez, főzéshez speciális kialakításra és berendezésekre van szükség. Minden térség sajátos módon alakította ki és rendezte be a konyhát. Egyre többen választják Magyarországon is az amerikai konyhát.

Milyen az amerikai stílusú konyha?

Ezek a konyhák nagyon világosak, tágasak. Egy légtérben rendezik be a főzőfülkét, az étkezőt és a nappalit. Így rendkívül hangulatosak és lehetővé teszik azt, hogy a család minden tagja együtt töltse el az idejét. Igaz, hogy a konyhai munkák, az elektromos felszerelések zajosak, de a szülők süthetnek, főzhetnek, a gyerekek tanulhatnak, vagy tv-t nézhetnek, játszhatnak.

Milyen berendezések vannak az amerikai konyhában?

Minden amerikai konyhában megtalálható egy beépített konyhabútor. Természetesen nem hiányozhatnak a modern élethez szükséges elektromos felszerelések sem. A hűtőt, a páraelszívót valamint a mosogatógépet és a tűzhelyet a bútorba építik. A konyhabútortól távol, általában a lámpa alatt szabadon áll egy munkaasztal. Mellette található 3-4 bárszék.

Az étkezőt a tradicionális étkező asztallal, és székekkel rendezik be. A nappaliból pedig nem hiányozhat a hatalmas tv, a széles ülőgarnitúra és a dohányzó asztal.

Miért válassz te is bárszéket?

A bárszék a lazasága miatt különleges; megteremti a konyhában a kávéházak és a bárok hangulatát. Esténként ugyanúgy ellazulhatunk, mint a kedvenc vendéglőnkben. A modern bárszék stílusában tökéletesen passzol az amerikai konyhák stílusát meghatározó bútorokhoz, elektromos felszerelésekhez.
A bárszékek praktikus előnyeit legjobban a gyerekek használhatják ki. Az ülésfelület magassága megváltoztatható, ezért a legalacsonyabb óvodások is kényelmesen ehetnek ihatnak.