Az egyedi bútorokról…

A lakásunk nagyon fontos szerepet tölt be az életünkben. Komoly figyelmet fordítunk a lakberendezési tárgyak kiválasztására és elhelyezésére is. Szerencsére ma már számos bútorgyártó cég ajánl különböző termékeket és persze komplett bútorcsaládok közül is válogathatunk, azonban ezek a bútorok standard méreteknek felelnek meg és egyáltalán nem biztos, hogy vissza adják a mi egyediségünket. Szerencsére nem kell lemondanod a kedvenc bútorodról, hiszen az ilyen élethelyzetekre is van megoldás. Egyedi tervezésű bútorok is készíthetőek, illetve a lakás bizonyos helyiségeibe be is építhetőek.

Milyen bútorokat lehet egyedi stílusban kivitelezni?

imagesA bútorgyártók ma már nem ismernek lehetetlent, ezért elmondhatjuk azt, hogy akármelyik lakberendezési tárgyat képesek elkészíteni a nagy méretű szekrényektől a kisebb fogasokig is. De a tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy a legnépszerűbb egyedi gyártású bútorok a konyhaszekrény, a gardróbok. Illetve egyedi kialakításban gondolkodhatsz a beltéri lépcsők alatti terület átalakításakor is.

Mit tegyél, ha te is szeretnél egyedi kivitelezésű bútorokat?

Először is gondold végig, hogy te mit szeretnél. Milyen színű bútorokra vágysz, formákat se felejtsd el hiszen tényleg csak a képzeleted szab határt mindennek. Ha ezt már tudod, akkor ideje megkeresned a megfelelő szakértőt. A designer asztalosok segítségedre lehetnek mindenben.

Designer asztalos?

images

Igen, a designer asztalos belsőépítészettel is foglalkozik és a 3D technológiának köszönhetően ma már a valóságos képet kaphatsz a bútorodról a munkák elkezdése előtt. Sőt ha meghívod a lakásodba a designer asztalost, akkor olyan képeket is készíthet, amelyekből megtudhatod azt is, hogy álmaid bútora hogyan illeszkedik a nyílászárókhoz, a padlóhoz és a falak színeihez. Ha pedig nyitott vagy a belső építészed elképzeléseire, akkor akár közösen is megtervezhetitek álmaid otthonát is.