A legelterjedtebb mosdópult típusok

Egy ízléses mosdópult hihetetlenül fel tudja dobni fürdőszobánkat, vagy közösségi helyiségünket. A helyiség stílusához igazodó mosdópult nagyban tudja befolyásolni a hangulatot és az összhangot. Általában négy féle mosdópult típus közül tudunk válogatni a webáruházak kínálatában, ezekről a típusokról lesz szó ebben a cikkben. Megtudhatja majd, hogy melyik mosdópult típus, milyen stílusú közösségi helyiségbe ajánlott, és ha egyszer döntenie kell ilyen ügyekben, akkor könnyű dolga lesz.

A dekor munkalapos

A legelterjedtebb mosdópult típus a dekor munkalapból készített. Tisztítása egyszerű és higiénikus, a mechanikai hatásoknak közepesen ellenáll. Azért a legelterjedtebb, mert kitűnő ár/érték aránnyal rendelkezik, vagyis rengeteg ideig megőrzi eredeti színét, tartós és rendkívül pénztárcabarát az ára. Több színben is kapható, a gyártói színmintákból lehet választani, ráadásul pultra ültetett, vagy pultba süllyesztett kivitelből is választhat. Mindenkinek ajánljuk ezt a típusú mosdópultot, aki egy pénztárcabarát, jó kopásállóságú, igényesen kivitelezett megoldást szeretne.

Az akril

Az akril típusú mosdópult tökéletes választás, ha a láthatatlan illesztési pontok és a nagy kopásállóság az elvárásunk. Színük lehet fényes, vagy matt típusú, gyártó színminta alapján. Szintén kétféle típus közül választhat, mosdópultra ültetett, vagy pultba süllyesztett kivitelek léteznek. Gyönyörű esztétikai látványt nyújt, ezért mindenkinek ajánljuk.

Az ásványi őrlemény

Az ásványi őrleményből készült mosdópultok kicsit drágábbak, mint társaik, de cserébe egy minőségibb, prémium pultot kapunk. Speciális készítési eljárásnak köszönhetően rengeteg ideig megőrzi eredeti színét, és a márvány minden előnyös tulajdonságát. Mosdópultra szerelt és pultba ültetett kivitelek közül választhat, illetve kérheti mosdómedencével, vagy anélkül. Színe fényes, vagy matt lehet, gyártói színminta alapján. Ajánljuk azoknak, akik nem bánják a kis pluszköltséget egy igazán látványos és strapabíró mosdópultért.

A kompaktlapos

A kompaktlapos mosdópult kiváló választás, ha higiénikus, könnyen tisztítható és fiziológiaiag semleges, letisztult vonalvezetésű pultot szeretnénk vásárolni. Anyaga 12 milliméteres vastag vízálló műgyanta kompaktlap, míg színe lehet fehér és világos szürke. Ennél a típusnál csak pultra ültetett kivitelt rendelhet, mosdómedencével, vagy anélkül. Stílusos megjelenésű és könnyen tisztítható, szinte minden fürdőszobában és közösségi mosdóban kiválóan mutat.

Most, hogy már ismeri a legelterjedtebb mosdópult típusokat, csak a beszerzésükről kell gondoskodni. A www.wcfulke.hu webáruházban mindegyik mosdópult típust megtalálja, nagyon baráti áron. Ha megtetszik Önnek valamelyik, akkor ne habozzon, tegye szebbé a közösségi mosdókat.