Bútorfestés workshop!

Az újdonságok nagyon sok fantasztikus hatást fejtenek ki az életünkre. Könnyedebbek, vidámabbak, lazábbak is lehetünk és persze ez az egész életünket áthatja. Szerencsére egyre több lehetőség van a megújulásra. Rengeteg ruhát és parfümöt vásárolhatunk, de részt vehetünk utazásokon és persze mi is átalakíthatunk nagyon sok mindent a környezetünkben. Ebben a bejegyzésben a bútorfestéshez adunk néhány ötletet.

Miért érdemes a bútorfestéssel foglalkozni?

A bútorfestés egy kellemes és nagyon hasznos időtöltés. Egy új hobbit és persze egy rendkívül olcsó lehetőséget jelent, hiszen egyáltalán nincs szükség a bútorok cseréjére és a szállítás által okozott nehézségek is elkerülhetőek. De meg kell említenünk még a környezetvédelmi szempontokat is, hiszen minél ritkábban vásárolunk annál több fa marad életben a bolygón!

Bútorfestés önállóan? Nem túl nehéz?

A bútorfestésre érdemes jó alaposan felkészülni, főleg akkor, ha először próbálkozol vele. Nagyon sok mindenre lesz szükség, és persze saját magadra is gondolni kell. Tehát akkor jársz a legjobban, ha részt veszel egy bútorfestésről szóló workshopon.

Mit nyújt neked a workshop?

A workshopon megtanulhatsz mindent, amire a sikeres bútorfestéshez szükséged lehet. Szó lesz az alapanyagokról, a tervezésről, és minden részfeladatról is. Megtanulhatod a legegyszerűbb bútorlapok sőt a faragott, illetve díszített bútorok festését is. Tapasztalt szakértő segít eligazodni a bútorfestés rejtelmeiben és a workshopon ki is próbálhatod azt, hogy hogyan is kell bútort festeni.

A bútor festő workshop után…

Ha már vége a rendezvénynek, akkor elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy melyik bútorodat is fesd át. Érdemes egy egyszerűbb kisbútorral például a polccal kezdeni, hiszen gyorsan és kényelmesen elkészülhetsz vele és még rutint is szerezhetsz.