Praktikus holmik a fürdőszobába!

A fürdőszobát a család minden tagja használja. Nagyon sok mindent csinálunk itt. Tisztálkodás, testápolás, szépítkezés, mosás és szárítás, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Ahhoz, hogy ezeket a változatos tevékenységeket nap mint nap helyesen végig tudjuk csinálni bizony nagyon sok holmira van szükség. Ha te is praktikus felszereléseket keresel a fürdőszobába, akkor feltétlenül olvasd végig ezt a bejegyzést. Hasznos fürdőszoba kiegészítőkről olvashatsz.

Akár zuhanykabint, akár fürdőkádat használtok biztosan szükségetek lesz egy fürdőszoba bútorra. A komfortos testápoláshoz nélkülözhetetlen holmiknak: törölközőknek, fogkrémeknek, borotváknak, tusfürdőknek, testápolóknak és mosó szereknek a fürdőszoba szekrényben van a legjobb helye. Találhattok benne a család minden tagjának egy- egy saját polcot, ahol azokat a holmijait tárolhatja, amelyeket rendszeresen használ. De a műanyag vödröket és a takarító szereket is berakhatjátok a bútorba.

A fürdőszobában a tükör ugyanúgy, mint a szekrény nélkülözhetetlen kiegészítő. De ahhoz, hogy mindig tökéletesen láthassuk magunkat gondolnunk kell a tükör megvilágítására is. A beállításkor figyelj a fény erősségére és a színére is. Szóval bármikor lehet hangulat világítás a fürdőszobában!

Lakástextilek?

A fürdőszobából sem hiányozhat a szőnyeg. Fürdőszobaszőnyeg használatát azért ajánlom, mert a csempére nagyon gyakran kifolyhat a víz. A gyerekek szeretnek játszadozni a vízzel, de a mosdó kagyló fölött egy hirtelen rossz mozdulat is elég ahhoz, hogy víz kerüljön a padlóra. A vizes padló fokozottan balesetveszélyes, akár egy pillanat alatt elcsúszhatunk rajta. Ennek súlyos következményei lehetnek. Eltörhet a lábunk is.
De nem csak a balesetektől véd meg a fürdőszobaszőnyeg. A padló nagyon hideg és ha nem vigyázunk, akár percek alatt fel is fázhatunk.