Tippek a ruha szárításhoz!

A megjelenésünkért folyamatosan tennünk kell. Rengeteg feladatunk van. Ott vannak például a ruháink, amelyek alapos törődést igényelnek. Ebben a bejegyzésünkben a ruha szárításról írunk. Ilyenkor a téli időszakban nem is annyira egyszerű ez a feladat.

Hogyan szárítsd a ruháidat?

Minden esetben gondolj a ruhák hordhatóságára. Fontos, hogy megőrizd a holmijaid minőségét, ezért a terítéskor figyelj, nehogy kinyúljanak a holmijaid.

Hova teríts?

Van több lehetőség is. Ilyenkor télen egy- két nadrágot rátehetsz a radiátora is. Ingeket tehetsz egy váll fára a szekrény gombjára. De van néhány praktikus termék, amelyet kifejezetten ruhák szárítására terveztek.

ruha szárító

Milyen termékeket érdemes megvásárolni a ruhaszárításhoz?

A törölközőket, amelyeket minden nap benedvesednek érdemes egy speciális falra szerelhető törölköző szárítóra tenned. Ez egy formatervezett fűtőtest, amelynek számos típusa van, így akár a kisebb méretű fürdőszobákba is felszerelhető.

Hova rakd a mindennap használt ruháidat?

Ezeket a ruhákat is formatervezett tárolókon száríthatod. Ott vannak például a kisebb méretű fehérneműid is. Ezeket a holmikat teheted egy függő szárítóra is. Általában műanyagból készült, csipeszeken lógva száradnak meg a fehérneműid is.
De akármilyen praktikus is vagy, akkor is szükséged lesz egy nagyobb méretű beltéri ruhaszárítóra.

Melyik beltéri ruhaszárítót válaszd?

Először is döntsd el, hogy a lakásod melyik helyiségében szeretnél ruhákat szárítani. Ha ezt már tudod, akkor mérd fel a terepet is, hiszen az egyes ruhaszárítók eltérő nagyságú helyet foglalnak el.
Ha csak egy sarkot tudsz szabaddá tenni a ruháid számára, akkor neked a függőleges kialakítású szárító állványokat ajánljuk. Ezek a termékek négyzet, vagy téglalap alakú szárító felületekkel rendelkeznek. Általában négy szintesek.
Ha folyosón szeretnéd kiteríteni a ruháidat, akkor egy egy szintes összecsukható állványt válassz.