Praktikus kialakítású bútorok a hétvégi házba!

Ha neked is van hétvégi házad, vagy gyermekkorodban itt töltötted el az iskolai szüneteket, akkor biztosan tudod, hogy a természet közeli csendes kikapcsolódás mellett bizony sokféle olyan munkát kell itt elvégezni, amire a városi otthonotokban nincs szükség. Ahhoz, hogy ezeket megfelelően el tudd végezni szükség van néhány speciális bútorra is.

Mire figyelj mindenképpen, ha a hétvégi házadba keresel bútort?

A hétvégi házak berendezésekor kiemelt szerepe van a praktikusságnak is. Azon kívül, hogy a bútoraid megfelelő méretűek, egymáshoz a nyílászárókhoz a padlóburkolóhoz és a falakhoz is passzoljanak, fontos az is, hogy több funkciót is be tudjanak tölteni. Szerencsére a gyártók egyre több ilyen feltételeknek is megfelelő lakberendezési tárgyat készítenek. Ilyen bútor például a kerti tárolós pad.

Miért érdemes megvenni a kerti tárolós padot?

kerti tároló pad
Ez a bútordarab nagyon jól mutat kinn a kertben, de a teraszon is. Több különböző színben készítették el és a formája is hasonlít, arra a néhány évtizeddel korábban használt, sokunkban rengeteg szép emléket felidéző jó öreg padra, amelyet a nagyszüleinknél használtak. A kerti tárolós pad karfája és a támlája bizony majdhogynem úgy néz ki, mint régen.
A kerti tárolós padon az ülőfelület méretei miatt akár órákon keresztül is üldögélhetünk és előkészíthetjük a főzéshez, vagy akár a zöldségek és gyümölcsök téli tartósításához szükséges alapanyagokat is.
A bútor tároló része pedig megfelelően zár, ezért akár esős időben is szárazon maradnak benne a takaróink, párnáink, terítőink és konyharuháink is.

A kerti tároló pad alapanyaga…

A mai modern kerti tároló padok már műanyagból készültek, így néhány egyszerű mozdulattal, a háztartásokban megtalálható tisztító szerekkel ápolhatóak. Ez bizony nagyon fontos, hiszen a kora tavasztól késő őszig terjedő időszakban a szél miatt gyakran poros lesz ez a bútor is.