Ágytakarók, plédek, paplanok!

Már egy ideje tart a fűtési időszak, hiszen beköszöntött az ősz és éjszakánként már számítani lehet a talaj menti fagyokra is. Az éjszakai pihenésünkhöz a fűtés szabályozása mellett szükségünk van még néhány lakástextilre is. Ahhoz, hogy mindig pihenten ébredjünk ki kell választanunk az ideális takarókat is.

Nézzünk néhány egyszerű megoldást!

Ha a régi hagyományok híve vagy, akkor választhatsz valamilyen toll paplant, ezekből a termékekből is eltérő vastagságúakat gyártanak, ezért a hűvösebb és a melegebb éjszakai pihenésre vágyók is megtalálják a nekik tetsző megoldást.

Ha nem szereted a meleget és egy vékonyabb rétegű takarót akarsz használni, akkor kipróbálhatod az olaszok által nagyon kedvelt módszert. Vagyis egy lepedőre terítsd rá a pléded és ezt húzd magadra éjszaka.

index
Ha ragaszkodsz a paplanhoz, akkor ezekben a hetekben még választhatsz a hűvösebb, időszakokra tervezett nyári paplanok közül is.
A meleg éjszakákat kedvelők pedig nagyon jól járhatnak a négy évszakos paplanokkal is.

Mi lesz az allergiámmal?

A libatoll és a por által okozott allergia ellen is van megoldás. Ha ilyen problémáid vannak, akkor neked a speciális mikroszálas töltetet tartalmazó és aloe vera huzattal borított paplanra van szükséged. A speciális töltet mérete és formája hasonlít a libatollra, de allergén anyagoktól mentes, a huzat pedig az aloe vera tartalomnak köszönhetően rendkívül bőrbarát, akár a sérült testfelületen is használható. Bársonyos tapintást nyújt egész éjszaka a teljes testfelületnek. Persze a kivitelezése is ideális. Két egyértelműen elválasztható részből áll. A paplan egyik része vastagabb, míg a másik része vékonyabb, tehát egyenként felváltva, illetve együtt össze kapcsolva is használhatóak. Persze a két paplant együtt is kényelmesen és biztonságosan használhatod, hiszen stabil tartást garantálnak a gombok.