Egy ismert osztrák bútoráruház…

A bútorokat mindenki szereti. Tele van vele a lakásunk, ott vannak a munkahelyünkön és sokan rendezzük be az erkélyünket, vagy akár a nagyobb méretű teraszunkat is. Rengeteg eltérő stílusú bútor közül válogathatunk, átalakíttathatunk, készíttethetünk egyedi bútorokat és vásárolhatunk nemzetközileg ismert áruházakból is. Egyik ilyen elismert bútoráruház a Mömax.

Miért érdemes szétnézni a Mömaxban?

A Mömax a világhírű XXXLutz bútorház egyik leányvállalata. 2002-ben az osztrák Dornbirnben alapították. Jelenleg négy európai országban van üzletük. Ausztriában, Németországban, Magyarországon és Szlovéniában vásárolhatunk személyesen ebben az áruházban.

A Mömax Magyarországon…

A cég az első üzletét 2013-ban nyitotta meg Győrben. Jelenleg 9 nagyvárosban van jelen. A tervek szerint a következő években újabb 3 üzletet nyitnak hazánkban. Ezen kívül online vásárlásra is van lehetőség.

Miért érdemes a Mömaxban vásárolni?

Osztrák minőség, vásárlóbarát árak, komfortos használhatóság és egyedi design jellemzi a Mömax bútoráruház összes termékét. Ez az üzlet mindig megfelel az aktuális trendeknek.
A választék óriási, és akármelyik lakberendezési stílust szereted, megtalálhatod a neked legjobban tetsző bútorokat, és a komfortos használatukhoz szükséges lakástextíliákat, valamint kiegészítőket.

Mivel fogadja az érdeklődőket a Mömax?

Ebben az üzletben mindig egyszerűen vásárolhatsz. Válogathatsz a több egymáshoz tökéletesen passzoló kisebb- nagyobb termékekből álló bútorcsaládokból, illetve a különböző garnitúrákból. De a jelenleg használt kedvenc bútoraidat is kiegészítheted, egy- egy vagány termékkel, újságtartóval, tükörrel, vagy komóddal.

A Mömaxba akkor is érdemes eljönnöd, ha szeretnéd a lakásodat feldíszíteni. Speciális fényforrások, karácsonyi díszek is várnak itt, sőt akár ajándékokat is vásárolhatsz.
De a Mömaxban akkor sem fogsz csalódni, ha otthonodban vagy a hétvégi házadban csupán egy kisebb megújulást szeretnél. Ágyneműk, fürdőszoba szőnyegek, vagy tányér és pohárkészlet is van a polcokon.