Miért érdemes ágyat készíttetni?

Ahhoz, hogy mindig jól érezzük magunkat szükségünk van minden éjszaka, több órán keresztül tartó nyugodt alvásra. Rengeteg ágy közül válogathatunk, ágykeretekbe helyezett jobbnál- jobb minőségű matracok közül válogathatunk, de készíttethetünk is ágyakat, kanapékat.

Az egyedi készítésű ágyak előnyei…

A ágyak elkészítésekor mindenre van lehetőség. Az ilyen ágyak stílusa illeszkedik a szobához és a megrendelő elképzeléshez is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az egyedi készítésű ágyak a standardoktól eltérő méretekben is megrendelhetőek, így szinte minden helyiségbe betehetőek. A fekvő felület területe és az ágy magassága is megváltoztatható. Ezen kívül a színválaszték is rendkívül nagy. Lakkok, pácok és festékek használatával minden elképzelés megvalósítható. Végül érdemes megemlíteni a formákat is. Az ágyak lehetnek egyszerű kivitelezésűek, de akár faragott díszeket is tehetnek rá.

Az ágyak készítésénél több praktikus szempontot is érdemes figyelembe venni. Ezek az ágyak nem csak a több órán keresztül tartó nyugodt, pihentető alvást teszik lehetővé, hanem kiváló tárolók is. Ágyneműtartó is tartozik mindegyik típushoz. Ez az ágyneműtartó szintén egyedi kialakítású lehet. Elkülönülve tarthatóak benne a lakástextilek, a vasalódeszka, vagy akár a nyáron használt napozóágyak, sisakok is.

Az egyedi készítésű ágyak másik praktikus előnye az, hogy könnyen takaríthatóak. A rögzítésnek köszönhetően por szinte nem is juthat az ágyba, a tartó alján lévő lemezek pedig könnyen eltávolíthatóak.

Ezek az ágyak hosszú ideig használhatóak. A több évtizedes használhatóságot a kiváló minőségű és rendkívül strapabíró alapanyagok, rögzítéstechnikai felszerelések és a szakértői kivitelezés biztosítja.

Az egyedi készítésű ágyak egyszerűen és gyorsan szét- illetve összeegyeztethetőek, így a lakás festés, vagy a költözés sem okozhat különösebb gondot.