Ruhásszekrények!

Ha szétnézel a környezetedben, akkor biztosan te is rengeteg bútort veszel észre. Így van ez az otthonodban és persze a munkahelyeden is. Minden egyes kisebb- nagyobb bútornak megvan a maga sajátos, mondhatjuk azt is, hogy egyedi funkciója. Azonban a ruhákból szinte soha nem elég. Tehát előfordulhat, hogy neked is szükséged lesz újabb és újabb bútorokra, vagy a lakásod egyik helyiségét kell átalakítanod gardróbbá. Ha te is így gondolod, akkor feltétlenül olvasd végig ezt a bejegyzést, mert a ruhás szekrényekről lesz szó.

Mire figyelj, ha ruhásszekrényt vásárolsz?

Több standard méretű ruhásszekrény közül válogathatsz, ezért először is döntsd el azt, hogy hova szeretnéd tenni. Ezek a bútorok nagyon jól mutatnak a háló szobában, de kiegészíthetik az előszoba bútorokat is. Ha van folyosód a lakásodban, akkor akár a végébe is állíthatod. Azonban a vásárlás előtt mindenképpen fel kell mérned a helyiséget!

Ha ezt már tudod, akkor jöhet a színválasztás is. A ruhás szekrények a nagy méretű bútorok közé tartoznak, ezért fontos, hogy olyan terméket válassz, amelyik passzol a stílusodhoz, a környezetedben található többi lakberendezési tárgyhoz, a nyílászárókhoz valamint a fal színeihez is.

Nézzük a praktikus szempontokat!

Egy-két, vagy három ajtós ruhásszekrények közül válogathatsz, de a méret mellett a ruhás szekrények kialakításában is lényeges különbségek vannak. Vállfatartó rudak, polcok, fiókok tartoznak a ruhásszekrények fő alkotó elemei közé, de az egyes bútorokba meghatározott számú alkotó elem építhető be. Ezért a ruhásszekrény vásárlás előtt gondold végig, hogy milyen holmikat, és öltözék kiegészítőket szeretnél benne tárolni. A cipőknek, kalapoknak kabátoknak és persze a fehérneműknek is van speciálisan kialakított helyük.

A tükör!

A ruhás szekrényben tároljuk a szebbnél- szebb holmijainkat és ott is öltözködünk fel, ezért sokan szeretnénk, ha tartozna hozzájuk egy tükör is. Ma már vásárolhatunk olyan ruhás szekrényeket is, amelyek ajtajára tükröket szereltek fel.