Világítás a fürdő szobában!

A világítás nagyon fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Fontos, hogy megfelelően el tudjuk végezni a rutin feladatainkat és persze a jó hangulatunkhoz is jelentős mértékben hozzá járul. Ezért is érdemes alaposan végig gondolnunk azt, hogy hogyan világítunk az egyes helyiségeinkben. Ebben a bejegyzésünkben a fürdőszoba világításhoz adunk néhány ötletet.

Igen a fürdőszoba…

images

A fürdőszoba világítás kiválasztása előtt vedd figyelembe a standardokat. Gondold végig, hogy a legtöbb fürdőszobában hol találhatóak meg lámpatestek. A legkisebbtől a legnagyobb helyiségekig mindenhová, valahová a mennyezetre helyeznek egy lámpatestet. Szóval te is gondold végig, hogy a mennyezet mely részére szeretnél lámpatestet rakni. A legegyszerűbb, ha középre teszed, de felszerelheted akár fürdőkád, vagy a mosdókagyló fölé is. A világítás kialakításakor fontos szerepe van a fény erősségének is. Ezért a lámpatest kiválasztása előtt pontosan mérd fel a fürdőszobád területét. Most, hogy már tudod a legfontosabb lámpatestek helyét és ismered a fényerősséget is, tervezd meg a hangulatvilágításod is.

Hangulatvilágítás a fürdőszobába? Hogyan?

Erre ma már számos lehetőséged van. Vásárolhatsz például olyan tükröt, amely világít. A tükörbe építettek ugyanis lámpatesteket, amely nagyon hangulatos és praktikus is lehet éjszaka, ha nem szeretnél sötétben ki-be járkálni. De nagyon jó ötlet lehet, az is ha a fürdőszoba szekrényedbe beépítesz egy rejtett világítást. Sokszínű led szalagok közül válogathatsz.

Romantikus fények a forrófürdőhöz…

Igen, bizony nagyon gyakran jól esik az ellazulás egy kellemes meleg, illóolajos fürdőben és ilyenkor a fények is segítenek a relaxációban. Szóval a legjobb, ha mindig tartasz otthon egy gyertyatartót és számos gyertyát is. A gyertyáidat elteheted a kár mellé, vagy a mosdó kagylókra, te pedig ülhetsz a kádban órákon keresztül.