Tedd szebbé a konyha bútort!

Itt a tavasz, a megújulás ideje. Ilyenkor nagyon sokat foglalkozunk önmagunkkal és persze a környezetünkkel is. Így van ez a lakásunkkal és a bútorainkkal is. Ebben a bejegyzésünkben a konyhabútor szebbé tételéhez adunk néhány ötletet.

A konyhabútor festés…

A konyhabútor átfestése azért jelent nagyon jó ötletet, mert szinte az egész környezetet feldobja, újjá varázsolja és önállóan is megoldhatjuk szóval egy igazi kikapcsolódási lehetőséget is jelent.

Mit tegyél a konyhabútor festés előtt?

Először is pakolj ki minden konyhafelszerelést a bútorból, majd alaposan takarítsd ki a szekrény minden részét. Ezt követően szedd le a polcokat és vedd ki a fiókokat is a helyükről.
Ha ezzel megvagy, akkor kezdődhet a munka. Először is a festéshez szükséged lesz jó néhány termékre.

Mi az amit feltétlenül szerezz be a konyhabútor festés előtt?

A bútorfestést számos dolog befolyásolja. Minden esetben szükséged lesz festékre, de a bútorok állapota indokolhatja a lakk és az alapozó használatát is. A kiváló eredmények elérése érdekében érdemes ugyanabba a termék családba tartozó árucikkeket megvásárolni. Hazánkban gyártják a Dekor Paint termékeket.

Miért vásárolj te is ebből a termékcsaládból?

Ezek a festékek óriási színválasztékban érhetőek el, így minden vágyadat elérheted velük. A festék további előnye, hogy a fa alapanyagok mellett kiválóan használható fémeken és márvány lapon is, így a konyhaszekrénybe épített munkalapok is átfesthetőek vele.
A Dekor Paint bútorfesték további előnye a rendkívül könnyű kezelhetőség. Vízbázisúak, egyszerűen széthordhatóak, könnyen és gyönyörű szépen, csíkok nélkül száradnak. Azt is mondhatjuk, hogy ezzel a festékkel igazi örömet jelent a munkavégzés.

A konyhabútor festés után…

A konyhabútorod megújítását nem csak a festéssel érheted el, hanem a szekrénygombok kicserélésével is. Ezt is önállóan és gyorsan meg tudod oldani.