Bútortisztítás!

„A tisztaság fél egészség…” állítja egy nagyon régi közmondás. A tisztaságért azonban folyamatosan tenni kell. Ha a bútorokról van szó, beláthatod, hogy nem is olyan egyszerű feladat! Gondolj csak bele, hogy milyen sokféle bútor van otthon.

Hogyan kezdd a bútortisztítást?

Szerezd be a tisztítószereket! Törlőkendőre és valamilyen vegyi árura biztosan szükséged lesz. De nagyon könnyű helyzetben vagy, hiszen az üvegasztalhoz, a tölgy, fenyő vagy akár a műanyag szekrényekhez is gyorsan megtalálhatod az optimális tisztító szert.

Nézzünk néhány tisztítószert!

A bútortisztításhoz tervezték a pormegkötő és a viaszos kendőket. De portalanításhoz használhatsz pamut, vagy akár mikroszálas kendőket is. Ezeket azonban érdemes alaposan benedvesítened, így tudod tökéletesen eltávolítani a port.

Miért van szükség bútorápoló szerekre?

A bútorápoló szerek segítenek távol tartani a port a szekrényekről sőt az összes lakberendezési tárgyat fényesebbé is teszik.

Melyek a legjobb bútorápoló szerek?


Az egyik legjobb bútorápoló szer a folyékony Opti. Ez a készítmény tartalmaz méhviaszt is. Így nem csak a szennyeződéseket távolítja el, hanem ápolja a fa szerkezetét.

Másik keresett bútortisztító a Pronto. A Pronto több terméket is ajánl a bútortisztításhoz. Törlőkendőket és sprayket is értékesítenek. A Pronto bútorápolókat azért is keresik sokan, mert több olyan termékük is van, amelyikkel a fát, a műanyagot, és az üveget is lehet tisztítani. Így egyetlen készítménnyel letakaríthatod a fenyő bútort, az üveg dohányzóasztalt és persze a műanyag kaspót is.

A Pronto bútortisztítókat azért is szeretik, mert az illatuk kifejezetten kellemes, ezért a nagytakarítás után igazi illatkavalkád is terjedhet a lakásban, tehát a felfrissülés garantált.